Zijspan: Dubbel voor Streuer op Oschersleben

66

Bennie Streuer heeft met bakkenist Geert Koerts uitstekende zaken gedaan in de strijd om het ONK in de zijspanklasse. De Drent finishte in de races in Oschersleben op respectievelijk de vijfde en de derde plaats in de races maar was beide malen ruim de snelste ONK deelnemer.

In race 1 op de zaterdag, die overigens in twee delen werd verreden, eindigde Streuer, zoals gezegd, als vijfde en werd daarmee winnaar van de ONK klasse. Jarno Keppel werd met passagier Freek Dirksen achtste in deze race en daarmee tweede in het ONK. Vlak achter Keppel finishte Kees Kentrop met Danny de haas als derde in het ONK. <p><br /> </p> <p>Hibert Talens pakte met Ilse de Haas in de bak de vierde plaats voor het ONK en dit duo eindigde net voor John Smits met Gunther Verbrugge in de bak. Verder waren er nog klasseringen voor Kranenburg/Schmitz, de gebroeders Ritzer en het duo Endeveld/Remm&eacute;.</p> <div><br /> </div>

<p>In de tweede race ging het nog een stukje beter voor Bennie Streuer. In de, door het duo Hock/Becker gewonnen, race eindigde Streuer op een prima derde plaats waarmee tevens de dubbel voor het ONK werd binnengehaald. Kees Kentrop be&euml;indigde de wedstrijd op de zesde plaats en werd daarmee tweede in het ONK klassement voor het span van John Smits en Gunther Verbrugge. </p> <p><br /> </p> <p>Jarno Keppel en Freek Dirksen moesten ditmaal genoegen nemen met de vierde plaats in het ONK en ook Hilbert Talens en Ilse de Haas moesten ten opzichte van race &eacute;&eacute;n een plaatsje inleveren en eindigden nu als vijfde.</p> <p><br /> </p> <p>De overige twee combinaties die aan de finish kwamen voor een ONK klassering waren de gebroeders Ritzer en het duo Vermeule-Harthoorn die daarmee uiteraard zesde en zevende werden.</p> <p><br /> </p> <p><br /> </p> <p><a href="https://www.racesport.nl/KALENDER/MotoGP/tabid/95/ModuleID/1427/ItemID/50/mctl/EventDetails/Default.aspx">Compleet tijdschema en volledige uitslagen Superbike IDM Oschsersleben</a><br /> <br /> </p> <p><br /> </p> <p><a href="https://www.racesport.nl/KALENDER/MotoGP/tabid/95/ModuleID/1427/ItemID/62/mctl/EventDetails/Default.aspx">Compleet tijdschema en volledige uitslagen ONK wegraces Oschersleben</a><br /> <br /> </p> <!– AddThis Button BEGIN –> <div class="addthis_toolbox addthis_default_style"> <a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a> <a class="addthis_button_tweet"></a> <a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a> <a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a> </div> <!– AddThis Button END –><br /> <br /> <!– nieuwsbrief link begin–> <p> </p> <p style="font-family: arial; margin: 0px; padding: 0px; line-height: 16px;">De vernieuwde Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen?<strong style="font-style: italic;"> &nbsp;</strong><em><a href="http://racesport.us6.list-manage.com/subscribe?u=d2cab6cc424ca501e5120feda&amp;id=2fe6def47d" style="text-decoration: underline; color: #000000; font-weight: normal; margin: 0px; padding: 0px;"></a></em><strong style="font-style: italic;">&nbsp;</strong><a href="http://racesport.us6.list-manage.com/subscribe?u=d2cab6cc424ca501e5120feda&amp;id=2fe6def47d" style="font-style: italic; text-decoration: underline; margin: 0px; padding: 0px;" title="Meld je hier aan"><strong><span style="color: #7030a0;">Meld je hier aan &raquo;</span></strong></a></p> <!–nieuwsbrief link einde –>