Titel Molenaar Honda NSF 100 Cup is binnen

97

Voor Frank Nieman liep het weekend in de Yamaha R125 cup niet zoals we gehoopt hadden in de tijdtraining was er een zevende plaats, in de eerste wedstrijd ging hij er in de tweede bocht af in een valpartij met meerder coureurs hij wist de motor nog weer op te pakken en finishte nog als zestiende.

De tweede wedstrijd was de start beter en kwam in de eerste ronde als vijfde door in de tweede ronde schoof Frank onderuit hij kon zijn weg redelijk snel vervolgen liggend op een zeventiende plaats. Deze positie wist hij in het verloop van de de race nog te verbeteren naar een tiende plaats op de finish. Door deze scores is Frank zijn tweede plaats in het kampioenschap voorlopig kwijt en staat hij nu derde. <p><br /> </p> <p>Voor Geline Dunnik &nbsp; verliep het weekend in de Expi klasse beter ze reed een derde tijd in de tijdtraining. de eerste race had ze een redelijke start en kon zich al snel op de tweede plaats nestelen halverwege de race had ze een momentje waarbij ze haar motor even kwijt was hierdoor verloor ze twee plaatsen ze finishte deze race op de vierde plaats.<br /> <br /> De tweede race had ze een mindere start en kwam ze de eerste keer als vijfde door, in het resterende deel van de race wist ze nog twee plaatsen goed te maken en finishte ze als derde.<br /> <br /> In de dag uitslag was er voor Geline een derde plaats.</p>

Rick Dunnik kon dit weekend de titel in De Molenaar Honda NSF 100 Cup veilig stellen hij had hier nog zeven en dertig punten voor nodig In de tijdtraining was er een tweede plaats voor Rick.<br /> <br /> De eerste race kwam Rick de eerste ronde als tweede door maar in de derde ronde wist hij de eerste positie al weer over te nemen, maar in de twaalfde ronde moest hij deze nog even weer afstaan Rick kon snel de eerste plaats weer overnemen, en met nog drie ronden te gaan een kleine voorsprong van anderhalve seconde opbouwen op de tweede man op de finish.<br /> <br /> De Titel in de Molenaar Nsf100 Cup was binnen, hier waren we als team super blij mee.<br /> <br /> De tweede race was een kopie van de eerste race, al maakte Rick aan het eind een foutje, hierdoor finishte hij als vierde. Dit mocht de pret niet meer drukken met elf overwinningen in veertien wedstrijden was de Nederlandse titel binnen voor Rick Dunnik.<br /> <p><br /> </p> <p><br /> </p> <br /> <!– AddThis Button BEGIN –> <div class="addthis_toolbox addthis_default_style"> <a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a> <a class="addthis_button_tweet"></a> <a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a> <a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a> </div> <!– AddThis Button END –><br /> <br /> <!– nieuwsbrief link begin–> <p> </p> <p style="font-family: arial; margin: 0px; padding: 0px; line-height: 16px;">De Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen?<strong style="font-style: italic;"> &nbsp;</strong><em><a href="http://racesport.us6.list-manage.com/subscribe?u=d2cab6cc424ca501e5120feda&amp;id=2fe6def47d" style="text-decoration: underline; color: #000000; font-weight: normal; margin: 0px; padding: 0px;"></a></em><strong style="font-style: italic;">&nbsp;</strong><a href="http://racesport.us6.list-manage.com/subscribe?u=d2cab6cc424ca501e5120feda&amp;id=2fe6def47d" style="font-style: italic; text-decoration: underline; margin: 0px; padding: 0px;" title="Meld je hier aan"><strong><span style="color: #7030a0;">Meld je hier aan &raquo;</span></strong></a></p> <!–nieuwsbrief link einde –>