Moto2

Officieel: MT Helmets-MSI in 2025 met Garcia en Ortola in Moto2

MT Helmets-MSI heeft vrijdag tijdens de eerste dag van de Motorrad Grand Prix von Österreich bekend gemaakt dat Sergio Garcia en Ivan Ortola voor het team actief zullen zijn in de Moto2 klasse. Voor Garcia wordt het zijn tweede seizoen, Ortola maakt binnen het team de overstap vanuit de Moto3 categorie.

Terwijl de Moto3 coureurs vrijdagochtend hun machines starten voor de vrije training van de Motorrad Grand Prix von Österreich kwam MT Helmets-MSI met het nieuws naar buiten dat men haar rijderssamenstelling voor 2025 wat betreft de Moto2 klasse rond heeft.







Zoals verwacht blijft Sergio Garcia het team trouw en zal ook niet geheel onverwacht Ivan Ortola binnen het team de overstap maken vanuit de Moto3 klasse.

Sergio García: “Ik ben blij dat ik nog een seizoen door kan gaan met deze MTHelmets-MSi familie. Het wordt een nieuw jaar om opnieuw te strijden voor het kampioenschap en ook om mijn doel te bereiken, namelijk in de MotoGP rijden. Bedankt aan iedereen die me altijd steunt om hieraan te blijven werken.”

Ivan Ortola: “Ik ben erg blij om deze sprong naar de Moto2 te maken; ik heb er lang op gewacht omdat ik de afgelopen jaren- gezien mijn lengte – heb geleden op voor mij misschien wel iets te kleine motoren. Ik ben blij dat ik nu eindelijk de stap kan maken. Het wordt een nieuwe etappe waarin ik moet blijven werken en mijn best moet blijven doen, zodat de resultaten komen. Hartelijk dank aan het team dat ze zo sterk op mij hebben ingezet en dat ze dit project mogelijk hebben gemaakt.”

Wie de opvolger wordt van Ortola in de Moto3 klasse werd door MT Helmets-MSI niet bekend gemaakt in het persbericht.





Handige links Motorrad Grand Prix von Österreich:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
NIEUW | MotoGP- en WorldSBK ticketshop
Fotoverslag 







Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram | — X — | Threads | YouTube



Vrijwillige bijdrage  

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?
Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl

  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.



 

Evert Slager

Racesport.nl l ES Event & Sportpromoter l Slager Event + Brand Support l Interpeter | Influencer l Organisator l Netwerker l Sportliefhebber

Share
Published by
Evert Slager