De MACNA Breeze ziet er misschien uit als een normale, casual hoodie… maar is eigenlijk ontworpen voor de motorritten op warme zomerdagen.
Grote meshpanelen zorgen voor veel verkoeling tijdens het rijden. Het voelt bijna als rijden in een T-shirt… maar dan veel veiliger. Het dragen van de Breeze is veiliger doordat de hoodie met Aramide is verstevigd en is voorzien van RISC-protectoren op de ellebogen en schouders. Daarnaast heeft de Breeze een Belt Loop. Dit is een lus aan de onderkant van de jas waarmee de hoodie vastgemaakt kan worden aan je broek. De Zip Grip aan de onderkant van de hoofdrits zorgt ervoor dat de jas gemakkelijk kan worden dichtgeritst met handschoenen aan.
Er zit een gesp aan de achterzijde van de Breeze om de capuchon stevig op zijn plaats te houden: de Hoodie Holder. Je krijgt nog steeds de stadse look, maar het voorkomt dat de capuchon verandert in een parachute. Ook zijn de trekkoorden vastgemaakt met de Hoodie String Holder, zodat ze niet rond wapperen tijdens het rijden. Geen zin in de capuchon? Dan heb je de optie om deze volledig af te ritsen.
- Verkrijgbaar in 8 kleuren.
- Maat XS t/m XXXL
- Retailprijs: €189,95
Ga voor meer informatie naar www.macna.com/nl/breeze
MACNA in het kort
MACNA is een Nederlands motorkledingmerk dat ongeveer 30 jaar geleden is begonnen met het experimenteren met handschoenen, en vond een nieuwe (en meer kosteneffectieve) productiemethode om ze waterdicht te maken. Deze handschoenen waren een succes. MACNA was iets op het spoor!
Kort daarna kwam de eerste jas op de markt. Het leek in niets op de MACNA jassen die je tegenwoordig kent, maar ook toen had het al een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Gooi functionaliteit, bruikbaarheid en veiligheid in de mix, en je hebt het recept voor de filosofie.
Op de R&D-afdeling werkt het ontwerpteam als een goed geoliede machine en creëren ze nieuwe manieren om je rit te verbeteren, waarbij mode en technologie worden gecombineerd. Het gerucht gaat dat de ontwerpers niet eens bureaustoelen hebben – ze zouden hun werk doen vanaf hun motorzadel…. Dat is niet eens ver van de waarheid: meerdere keren in het ontwerpproces worden de computers uitgeschakeld en worden de motoren gestart voor fysieke producttesten. Dit zorgt voor nieuwe inzichten en verbeteringen, maar ook omdat ze simpelweg van een goede motorrit houden.
Racesport.nl Supporter
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter