SportTravel lanceert eigen Motorsport Magazine

204

SportTravel, bekend van zijn compleet verzorgde Motorsport reizen naar diverse MotoGP en World Superbike evenementen, lanceert tijdens de MOTORbeurs Utrecht een eigen 56 pagina dik Motorsport Magazine.

Direct met de opening van de Motorbeurs Utrecht 2016, lanceert SportTravel een 56 pagina dik Motorsport Magazine, een uniek naslagwerk met uitgebreide informatie over MotoGP en World Superbike reizen. SportTravel, bekend van zijn compleet verzorgde Motorsport reizen, gaat even “back to print”. Uiteraard zijn alle reizen online te vinden op www.sporttravel.nl maar met dit magazine kan je heerlijk & tijdloos wegdromen richting je favoriete Grand Prix of World Superbike evenement.







Vol met MotoGP verhalen, circuit tips & informatie van de diverse bestemmingen. Dit uitgebreid met de race-kalenders en mogelijkheden voor WorldBK en British Superbikes bezoek. Het nieuwe magazine is tijdens de Motorbeurs Utrecht gratis af te halen op de SportTravel stand (Hal 8) of op de stand van Damen Leathers, Akrapovic,  MotoPlus,  TT Circuit Assen, Arie Molenaar Motors en Trackdays4all. Na de Motorbeurs Utrecht lanceert SportTravel de online versie.