BSB: Ook Bijsterbosch aan de start in Brits Supersport

60

Komend weekend staat ons in Assen een mooi spektakel te wachten. Het fameuze Britse kampioenschap komt naar de Drentse hei en de heren coureurs hebben beloofd er een mooie show van te maken.

Ook START-coureur Pepijn Bijsterbosch is van de partij. De Wapenvelder heeft van de BSB-organisatie een wildcard gekregen voor de British Supersport en daar is hij ‘very happy’ mee. Voor Bijsterbosch lag de focus dit seizoen op het IDM, dus meedoen aan het ONK had dit weekend geen prioriteit.  Daarom is er door het team een start aangevraagd voor het Britse kampioenschap, dat bekend staat om z’n spectaculaire races.







<blockquote><strong>Bijsterbosch</strong>: &ldquo;Afgelopen weekend in Hockenheim het IDM met een goed gevoel afgesloten, door in beide races punten te scoren. Door de beenbreuk, opgelopen tijdens de Paasraces, was mijn seizoen eigenlijk al verloren. De laatste paar IDM-races zat ik er weer aardig bij en ik heb veel zin om deel te nemen aan het BSB. Ik heb geen idee hoe sterk de concurrentie is in de Supersport; ik weet wel dat er in Engeland snoeihard wordt gereden. We zullen zien; in ieder geval flink gas geven dus."</blockquote>