SSP: Zeelen huilt, Zeelen lacht

112

Na de mededeling aan het begin van deze week, waar hij bekend maakte dat er aan zijn EK Superstock seizoen een vroegtijdig einde is gekomen, heeft Koen Zeelen nu gelukkig goed nieuws te melden; hij gaat komend weekend van start in het IDM Supersport.

Het Herzensw&uuml;nsche Racing Team powered by Fast Bike Service heeft Zeelen uitgenodigd om tijdens het IDM weekend in Assen te racen in de Super Sport 600 klasse.<br /> <br /> Het team uit M&uuml;hlheim a/d Ruhr heeft Zeelen ook vorig jaar ondersteund tijdens de Yamaha R6 Dunlop Cup en heeft momenteel geen coureur voor de Yamaha R6.







<div>De vooruitzichten voor het tweede deel van het seizoen zijn goed voor Zeelen, daar er zich deze week reeds verschillende teams zich gemeld hebben voor een eventuele samenwerking.<br /> <br /> <br /> </div> <blockquote style="margin: 0px 0px 0px 40px; border: none; padding: 0px;"> <div>&ldquo;Het zou mooi zijn als ik de na dit weekend nog resterende 6 races voor het kampioenschap van het IDM Super Sport kan racen en me op deze manier kan presenteren voor sponsors en fans. De voor mij bekende circuits van Schleizer Dreieck, Sachsenring en Hockenheim &nbsp;behoren tot mijn favoriete circuits in Duitsland. Wellicht ben ik in staat om punten te behalen, zoals mij dit eerder in het seizoen is gelukt tijdens de race op de N&uuml;rburgring. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Nogmaals wil ik alle sponsors en fans bedanken voor de ondersteuning en de optimistische reacties van de laatste dagen. Ook wil ik in het bijzonder Jan en Kees Breedveld bedanken voor hun zeer sportieve instelling!!&rdquo;</div> </blockquote> <p><br /> </p> <iframe src="//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fracesport.nl%2FIDM%2FSupersport%2Fzeelen-huilt-zeelen-lacht%2Ftabid%2F107%2FiNews_ID%2F30306%2FDefault.aspx&amp;send=false&amp;layout=standard&amp;width=450&amp;show_faces=true&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;font&amp;height=80&amp;appId=113101315456026" scrolling="no" frameborder="0" style="border: none; overflow: hidden; width: 450px; height: 80px;" allowtransparency="true"></iframe>