Jeffry Posthuma ook in 2025 met ADR Racing in Dutch Superbike kampioenschap

790
jeffry-postuma
Jeffry Posthuma (r) | foto© ADR Racing

Na een uiterst succesvol eerste seizoen, waarbij de vijfde plaats in het IDC Dutch Superbike werd behaald, zal Jeffry Posthuma in 2025 opnieuw aan de start verschijnen in de kleuren van ADR Racing. De samenwerking tussen beide uit Emmer-Compascuum afkomstige partijen is voor langere tijd verlengd.

Arnold de Roo, ADR Racing: “Gedurende het seizoen 2024 toonde Jeffry steeds meer aan waar hij toe in staat is. Wij zijn er als team van overtuigd dat hij met zijn doorzettingsvermogen en racekwaliteiten het de heren voorin het Dutch Superbike veld erg lastig kan maken! Met de vele kilometers die hij in dit seizoen heeft gemaakt is eveneens veel progressie geboekt. Niet alleen op de motor maar ook naast de motor ontwikkelt Jeffrey zich steeds meer. We gaan dus graag de uitdaging aan om in het seizoen 2025 hoge ogen te gooien in het kampioenschap.”

Jeffry Posthuma: “Ik ben erg blij dat ik met ADR Racing opnieuw mag uitkomen in de Dutch Superbike klasse van het IDC. Dat we dit jaar al met de beker voor de vijfde plek naar huis mochten gaan was voor mij een droom! Ik ben het team en mijn monteurs ontzettend dankbaar voor het vertrouwen en we gaan er in 2025 zeker weer een topseizoen van maken. Ondanks dat we nog maar een aantal weken ‘stilstaan’ draait alles inmiddels alweer op volle toeren voor het volgende seizoen. Ik kijk ernaar uit en kan niet wachten om weer op de motor te stappen.”



Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | InstagramX | Threads | YouTube   



       Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.