Rewin najaarsactie bij DeMoPro motorkleding

484
demopro

Traditiegetrouw heeft DeMoPro voor de sportieve motorrijders weer een speciale Rewin najaarsactie! Ontvang tot €660 korting op een volledig Rewin maatwerk motorpak in combinatie met een Alpinestars Tech-Air systeem.

Kies je voor een maatwerk motorpak van Rewin, dan kies je voor een top-of-the-range motorpak. Geen standaard design waarvan je een aantal kleuren aanpast, maar een volledig custom design met logo’s waarbij jouw pak nog persoonlijker wordt!







Rewin, opgericht in 1977 in Italië, is producent van maatwerk motorkleding dat volledig in Italië wordt geproduceerd. Het gebruik van gecertificeerd volnerf rund- of kangoeroe leer, volledig gelooid in Italië, garandeert kwaliteit en slijtvastheid. Het Rewin maatwerk motorpak is het resultaat van een continue samenwerking met professionele rijders, zelfs op wereldniveau.

Met de Triple A-certificering van de Rewin maatwerk motorpakken, volledige ontworpen voor gebruik met de hoogwaardige Alpinestars Tech-Air®  airbagsystemen ga je veilig het circuit op.

Samenvatting

  • Volledig custom design inclusief logo’s en perforatie van het leer.
  • Inclusief één van de Alpinestars Tech-Air® airbagsystemen (Tech-Air® race, Tech-Air® 10 of de Tech-Air® 7X)
  • Vervaardigd uit premium volnerf rundleer of kangoeroeleer
  • Uitgerust met acht CE-level 2 impactbeschermers
  • Met aerodynamische speedhump voor stabiliteit bij hoge snelheden
  • Prijs: vanaf € 2995,95 (inclusief de Tech-Air® 7X)
  • Actie geldig tot 31 december 2024

Voor informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of een kijkje nemen op de website: www.de-mo-pro.nl

Over DeMoPro
DeMoPro is ontstaan uit passie voor motorrijden en -racen. Opgericht in 2018 met aanvankelijk voornamelijk maatwerkproducten werd vervolgens het assortiment steeds verder uitgebreid met kwalitatief hoogwaardige handschoenen, laarzen, helmen, onderkleding en andere producten. Wij bieden wij maatwerk motorkleding aan van de merken NFmoto, Mass en Rewin en zijn ook het juiste adres om aan de toegenomen vraag naar airbag-compatibele pakken te kunnen voldoen. DeMoPro staat voor een sterk klantgerichte filosofie waarbij de wensen en eisen van de klant het uitgangspunt zijn, in combinatie met een persoonlijke benadering.



Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | InstagramX | Threads | YouTube   



       Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.