Dominique Aegerter gewond bij trainingsincident

1857
dominique-aegerter
Dominique Aegerter | foto© #DA77 Facebook

Dominique Aegerter is gewond geraakt tijdens een trainingsincident in Oostenrijk. De GYTR GRT Yamaha WorldSBK-coureur liep bij een crash tijdens een motorcross training o.a. meerdere gebroken ribben en een schouderblessure op.

Een flinke tegenslag voor Dominique Aegerter, de Zwitser is bij een crash tijdens een motorcrosstraining in Oostenrijk gewond geraakt. De Yamaha WorldSBK coureur werd na de crash teruggevlogen naar zijn geboorteland Zwitserland, waar werd bevestigd dat hij meerdere ribbreuken en een blessure aan de rechterschouder heeft opgelopen. Hij wordt vandaag (vrijdag 30 augustus) geopereerd voor een stabilisatieprocedure.







Hoe lang het herstel zal zijn is nog niet bekend, hierover kan pas meer vastgesteld worden na de geplande operatie. Het is inmiddels wel al duidelijk dat Aegerter volgende week de Franse ronde van het FIM Superbike World Championship op Circuit Nevers – Magny Cours aan zich voorbij zal moeten laten gaan.



Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | InstagramX | Threads | YouTube   



       Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.