Sylvain Guintoli maakt verdrietig nieuws bekend: zoon is ernstig ziek

2947
sylvain-guintoli
Sylvain Guintoli | foto© Jonathan Godin

Sylvain Guintoli heeft vrijdag 30 augustus verdrietig nieuws bekend gemaakt. De jongste zoon van de 2014 WorldSBK wereldkampioen is ernstig ziek en lijdt aan kanker. De Fransman zal hierdoor per direct zijn professionele werkzaamheden neerleggen en dit seizoen niet meer in actie komen voor zijn werkgever BMW en TNT Sports.

Het nieuws dat Sylvain Guintoli vrijdagochtend op zijn sociale mediakanalen deelde, is een tragedie voor hem en zijn familie. De Fransman, die met zijn Engelse vrouw Caroline en zes jonge kinderen in Nuneaton, nabij Birmingham woont maakte in een emotioneel bericht op zijn social mediakanalen bekend dat zijn jongste zoon aan kanker lijdt. Guintoli, 2014 World Superbike kampioen, stopt hierdoor per direct voor onbepaalde tijd zijn werkzaamheden als BMW WorldSBK test – en FIM EWC coureur en TNT-presentator binnen het MotoGP wereldkampioenschap.







Onderstaand de tekst welke Guintoli vrijdagochtend publiceerde op zijn social mediakanalen.

“Ik was er kapot van toen ik hoorde dat bij onze jongste zoon kanker was vastgesteld. Onze kleine jongen vecht als een kampioen en onze familie is verenigd om hem te steunen. Ik zal de laatste FIM EWC race en de volgende MotoGP-races met TNT Sports missen. We willen het NHS Children Oncology Team, BMW, NorthOne en WBD bedanken voor hun steun in deze moeilijke tijd.”

Namens het gehele Racesport.nl redactieteam wensen we de familie Guintoli veel sterkte in deze ongetwijfeld moeilijke en zeer zware tijd.



Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | InstagramX | Threads | YouTube   



       Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.