#MyR1Story | Rijd jij een Yamaha R1 en heb jij net als Chantal Doortjes een bijzonder verhaal te delen?

1966

Wat is jouw R1 verhaal? Rijd jij op een Yamaha R1 en heb jij een bijzonder verhaal te delen? Laat je gegevens achter vertel jouw R1 verhaal en wie weet ben jij de volgende na Chantal Doortje in de #MyR1Story.

Het #MyR1Story concept gaat over de verhalen achter de rijders op een Yamaha R1 supersport motorfiets. Want rijders die op deze ultieme Yamaha supersport rijden, hebben niet zomaar voor een R1 gekozen. Daar komt passie bij kijken, daar zit een verhaal achter. Inspiratie komt vaak uit verschillende hoeken. Met deze #MyR1Story geeft Yamaha deze bijzondere verhalen een podium. Deel 1:Chantal Doortje.

“This is My R1 Story. What’s yours?”

Wat is jouw R1 verhaal?
Rijd jij net als Chantal ook op een Yamaha R1 en heb jij ook een bijzonder verhaal te delen? Lees het verhaal via de onderstaande link, laat onderaan de pagina je gegevens achter en wie weet ben jij de volgende in de #MyR1Story.

Aanmelden:“This is My R1 Story. What’s yours?”



Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | InstagramX | Threads | YouTube   



       Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?







Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.