Lindstrands introduceert de ultieme motorkleding voor motorsportfans: Rexbo Jas, Lejen Jeans en Zion Textielbroek

454

Lindstrands presenteert een zorgvuldig ontwikkelde motorkledingcollectie die, op het eerste gezicht, niet direct als motorkleding wordt herkend, maar toch voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. De Rexbo Jas, Lejen Jeans en Zion Textielbroek bieden niet alleen uitstekende bescherming tijdens motorritten naar evenementen zoals MotoGP, IDM en IDC, maar zorgen ook voor maximaal comfort in de paddock en op de tribune.

De Rexbo jas onderscheidt zich door hoogwaardige technische kenmerken, zoals CE-gecertificeerde protectoren die strategisch geplaatst zijn op de schouders, ellebogen en rug, om optimale bescherming te bieden bij een val. Het materiaal is zowel wind- als waterdicht, terwijl de ademende voering zorgt voor een aangename temperatuurregeling – zelfs bij langdurig dragen. Deze jas is niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk door het sportieve design. Als extra is er een waterdichte jas bijgevoegd, die zowel onder- als over de Rexbo gedragen kan worden.







Als aanvulling op de jas is de Lejen motorjeans, gemaakt van duurzaam denim, dat een hoge slijtvastheid garandeert. Deze jeans combineert de duurzaamheid van een traditioneel motorpak met modern comfort. Flexibele stretch-inzetstukken en ventilatieritsen verbeteren de luchtcirculatie, wat vooral bij warm weer een groot voordeel is. De sportieve pasvorm van de Lejen biedt bovendien onbeperkte bewegingsvrijheid.

De Zion textielbroek biedt een veelzijdige oplossing voor iedereen die waarde hecht aan functionaliteit en flexibiliteit. Gemaakt van een robuust, waterafstotend materiaal, is de Zion geschikt voor uiteenlopende weersomstandigheden. Voorgevormde kniestukken en afneembare protectoren bieden de nodige bescherming, terwijl de lichte voering en strategisch geplaatste ventilatieopeningen zorgen voor optimaal draagcomfort.

Met de combinatie van de Rexbo jas met de Lejen jeans of de Zion textielbroek biedt Lindstrands een motorkledingcollectie die tegemoetkomt aan de veeleisende behoeften van motorsportfans. Deze uitrusting garandeert niet alleen de hoogste veiligheidsnormen, maar biedt ook het comfort en de flexibiliteit die nodig zijn voor een geslaagd race-ervaring. Ervaar de perfecte symbiose van techniek, bescherming en stijl – ideaal voor een bezoek aan een motorsportevenement.

Voor meer informatie en een winkelzoeker kunnen geïnteresseerden terecht op www.lindstrandsmc.com



Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | InstagramX | Threads | YouTube   



       Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.