Dutch TT-gangers: Maak een pitstop in Staphorst en ontvang gratis kop koffie of thee en een door Collin Veijer gesigneerde TT-poster

12804
waanders
Hotel Waanders | foto Evert Slager

Je gaat de komende week naar de Dutch TT, je gaat via de A28 en je komt langs Staphorst. Plan dan je koffiestop bij Waanders en ontvang een leuke attentie van zowel Racesport.nl als ook Collin Veijer, de tweevoudig Grand Prix winnaar die als de trots van Staphorst op jacht gaat naar succes in het weekend van 28 t/m 30 juni.

Dat de motorsport leeft in Staphorst zal velen niet onbekend in de oren klinken. Niet alleen Collin Veijer en vele andere motorsportkampioenen zijn er gehuisvest, ook de thuisbasis van Racesport.nl bevindt zich in het prachtige dorp in de kop van Overijssel. Voor veel TT-gangers was Staphorst daarnaast in het verleden de vaste locatie voor een koffiestop, en wel bij het aan de A28 gelegen hotel Waanders. Hotel Waanders was de afgelopen twee jaar tot grote teleurstelling van veel TT-gangers echter gesloten, maar sinds 31 mei van dit jaar is de bekende horecagelegenheid weer geopend, en wel als een prachtig Grand Café.







Gratis kop koffie en een gesigneerde poster van Collin Veijer
Ben jij voornemens om een bezoek te brengen aan de Dutch TT en kom je op vrijdag 28 – of zaterdag 29 juni langs Staphorst? Plan dan je koffiestop weer bij het onlangs opnieuw geopende en gehele vernieuwde Waanders in Staphorst.

Speciaal voor de Racesport.nl bezoekers hebben we in samenwerking met Waanders Staphorst een leuke aanbieding. Bestel jij tijdens je bezoek een kop koffie of thee met een heerlijke Staphorster rol dan krijg je het tweede kopje gratis aangeboden door Racesport.nl. En als klap op de vuurpijl ontvang je bij vertrek ook nog eens een gratis door Collin Veijer gesigneerde (A3) TT-poster (posters, zolang de voorraad strekt).

Deze actie is uitsluitend geldig op vrijdag 28- en zaterdag 29 juni tussen 08:00-11:00 uur.

Speciaal voor deze twee dagen is Waanders Staphorst twee uur eerder open dan gebruikelijk. Waanders Staphorst is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Zondag en maandag gesloten.

Adres:

Staphorst, bee-j d’r wel ies ewest?
Om het compleet te maken, niet alleen Collin Veijer en Racesport.nl zijn afkomstig uit Staphorst, ook de foto’s op de poster en de overheerlijke Staphorster rollen zijn van Staphorster makelaardij. Met dank aan Jan Timmerman en bakkerij Ubak.

Meer info over Staphorst:www.ontdekstaphorst.nl



zs-728x90



Handige links Motul TT Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
NIEUW | MotoGP- en WorldSBK ticketshop
Fotoverslag (donderdag)
Fotorverslag (vrijdag)
Fotoverslag (zaterdag)
Fotoverslag (zondag)

 



collin-veijer





Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  — X — | Threads | YouTube   



Vrijwillige bijdrage  

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?
Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.