RW VIP-Plein: The place to be when you’re at the Dutch TT

3051
vip-rw

Het aftellen is inmiddels begonnen, van 28 t/m 30 juni aanstaande staat het TT Circuit Assen weer in het teken van de Motul TT Assen. Wil jij de Nederlandse ronde van het MotoGP wereldkampioenschap bijwonen vanaf een toplocatie, reserveer dan nu ticket voor het RW VIP-plein. Het RW VIP-Plein: The place to be when you’re at the Dutch TT.

Net als de voorgaande jaren pakt het Nederlandse RW-Idrofoglia Racing GP ook dit seizoen weer groots uit tijdens hun thuisrace op het TT Circuit Assen, en wel met het inmiddels bekende RW VIP-plein. Vanuit een speciaal gebouwde hospitality op het binnenterrein van het TT Circuit Assen ontbreekt het de bezoekers aan niets. Grote vidiwalls, cocktailbars, foodtrucks, artiesten, Dj’s en een prachtig uitzicht op het circuit, alles wordt eraan gedaan om de bezoeker een optimale Dutch TT ervaring te geven.







En natuurlijk als klap op de vuurpijl komen de RW-Idrofoglia Racing GP coureurs Zonta van den Goorbergh en Barry Baltus ook nog langs voor een meet and greet en tref je er waarschijnlijk ook nog verschillende andere coureurs gedurende de dag.

Bezoek je nu het RW VIP-plein met vrienden of zakelijke relaties, het is the place to be when you’re at the Dutch TT…….

Voor meer info en het bestellen van deze VIP-tickets: www.rwracinggp.com/vipplein



zs-728x90



Handige links Motul TT Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
NIEUW | MotoGP- en WorldSBK ticketshop
Fotoverslag (donderdag)
Fotorverslag (vrijdag)
Fotoverslag (zaterdag)
Fotoverslag (zondag)

 



collin-veijer





Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  — X — | Threads | YouTube   



Vrijwillige bijdrage  

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?
Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’



Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.