Home Merchandise GP op Canvas 120×80 cm

GP op Canvas 120×80 cm

79.95

Wissen

Beschrijving

Klaar met die saaie kleur op de muur, of is het toch de aankleding die mist? Dan is deze wall-art op canvas de ideale keuze! De MotoGP coureurs in actie op jouw muur.

Specificatie Details
Merk MGP-Products.nl
Materiaal Canvas, 2cm dik
Kleuren Gecombineerd met inkt van topkwaliteit die zorgt voor levendige kleuren en scherpe details. Dit betekent dat jouw foto op canvas bestand is tegen de tand des tijds, waardoor je jarenlang van je mooiste herinneringen kunt genieten.
Opties Na het plaatsen van je bestelling zorgen wij ervoor dat jouw canvas zorgvuldig wordt gedrukt en stevig is verpakt voor verzending. Zodra je jouw canvas ontvangt, is het klaar om te worden opgehangen en te stralen in jouw ruimte. Ieder canvas product wordt inclusief een ophangsysteem geleverd.

Alle algemene voorwaarden voor het bestellen van dit product.

Extra informatie

Materiaal

Canvas

Coureur

Aleix Espargaro, Alex Marquez, Alex Rins, Augusto Fernandez, Brad Binder, Enea Bastianini, Fabio Di Giannantonio, Fabio Quartararo, Francesco Bagnaia, Franco Morbidelli, Jack Miller, Joan Mir, Johann Zarco, Jorge Martin, Luca Marini, Marc Marquez, Marco Bezzecchi, Maverick Viñales, Miguel Oliveira, Pedro Acosta, Raul Fernandez, Takaaki Nakagami

Afmetingen

120×80 cm

Kleur

Zwart, Gradient

MGP-Products.nl

Winkelwagen0
Er zijn nog geen producten aanwezig