Home Trackdays 3-daagse Portimão trackday 20, 21 & 22 december 2024

3-daagse Portimão trackday 20, 21 & 22 december 2024

570.00

Circuit: Autódromo Internacional do Algarve, Portimao, Portugal
Datum: 20, 21 en 22 december 2024
Rijtijd: 5 sessies van 20 min. per dag
Soort training: Vrij rijden (privéles beperkt mogelijk)
Niveau’s: Beginner, gevorderd & expert
Groepsindeling: 4 groepen op basis van rondetijden en ervaring
Herindeling: Herindeling groepen na iedere dag
Geluid: 105 DB (open uitlaat)
Tijdwaarneming: Ja
Support & bandenserviceRR MOTORSPORTS Paddockservice
Transport: Incl. transport van motor en spullen (zonder transport is mogelijk)
Hotel: Prijs is incl. 3 overnachtingen met ontbijt (zonder hotel is mogelijk)
Pitbox: Pitbox plek of hele pitbox
Transportverzekering: Motor tot € 7.500,- is standaard mee verzekerd (verhogen naar € 20.000,- is mogelijk)
Catering: Restaurant op circuit aanwezig

Beschrijving

Het circuit
Heeft het circuit van Portimao een introductie nodig? Eigenlijk niet, maar we doen het toch. Het circuit van Portimao is een motorsportcomplex in de warme en zonnige Algarve in het zuiden van Portugal. Het is ontworpen als een van de meest hoogwaardige faciliteiten in Europa, met de nadruk op veiligheid en een paddockcomplex van wereldklasse. Sinds het moment dat de MotoGP en F1 weer teruggekeerd zijn, is het circuit alleen maar populairder geworden. Het is een favoriet van zowel racers als trackday rijders.

Paddock, pitboxen & faciliteiten
De paddocks zijn zeer ruim en heeft het alle faciliteiten die je mag verwachten. Zo is er een restaurant aanwezig waar je o.a. kunt lunchen, zijn er toiletten aanwezig in de pitboxen.

Je kan ervoor kiezen om een pitblox plek te reserveren of een hele pitbox te huren voor jezelf en deze delen met een groep vrienden. Wanneer je een pitbox plek neemt gaan wij een pitbox indeling maken. Geef gerust aan met wie je in de pitbox wilt staan (max 12 rijders per box).

Het weer in Portimao
Afgelopen jaar was de gemiddelde temperatuur in de maand december 18 graden en zonnigPerfecte weersomstandigheden om te genieten van een paar prachtige trackdays!

Transport van motor en spullen
Het transport wordt gedaan met onze eigen kratten in samenwerking met onze vaste transporteur. De kratten hebben een formaat van 132 cm x 242 cm. Hier staan spullen op voor 2 personen.

Probeer gereedschap etc. mee te nemen in tassen i.p.v grote vierkante kisten of koffers. Met slim passen en meten krijg je alles mee wat je normaal ook tijdens een trackday gebruikt.

De motor op het krat is verzekerd voor diefstal, brand, ongeval en verlies tot een maximale waarde van € 7.500,-. Voor € 25,- kun je de verzekering opwaarderen naar een totale waarde van € 20.000,-.

Hotel
Het 5-sterrenhotel Monchique Resort & Spa met goede reputatie voor service en kwaliteit ligt op 20 minuten rijden van het circuit en 20 minuten rijden van de binnenstad van Portimao.

Het arrangement is inclusief ontbijt. Het hotel heeft tevens een fantastisch dinerbuffet welke door een chef-kok elke dag met verse vis- of vleeskeuzes van die dag wordt maakt. Je kan het diner voor € 37,50 per avond toevoegen bij jouw inschrijving. Wil je liever ergens anders eten? Dan zijn er genoeg heerlijke restaurants te vinden in Portimao. Let wel op dat het laagseizoen is en restaurants wellicht dicht zijn.

De kamers worden op basis van 2 personen ingedeeld. Geef een voorkeur aan met wie jij de kamer wilt delen. Bij geen voorkeur maken wij een indeling. Het is ook mogelijk om een kamer voor jezelf te hebben, zie optie bij boeken.

Vergeet niet dat je van harte welkom bent om een ​​partner of het gezin mee te nemen. Geef dit aan bij het boeken van jouw deelname. Liever een extra nacht? Ook dat is mogelijk om te boeken.

Privetraining
Privetraining is extra bij te boeken voor € 125,- per 3 sessies.

Tanken
Op het paddock is er een tankstation aanwezig, maar wij raden sterk af om hier te tanken. Het circuit vraagt gemiddeld € 1,- meer per liter dan tankstations buiten het circuit. Neem jerrycan(s) mee bij transport van de motor. In de omgeving en in Portimao stad zijn tankstations aanwezig.

Paddock & bandenservice
Partner RR MOTORSPORTS Paddockservice is aanwezig met paddock & bandenservice. Banden nodig tijdens het evenement of voordat het evenement begint? Bestel dan je banden bij RR Motorsports.

Fotograaf
Ad Kieviet en/of Marion Emeis van Wegraceninfo.nl is aanwezig om iedereen te fotograferen.

2 The Experience

2 The Experience staat voor ervaring en een belevenis. Leer jouw motor kennen zonder risico. 2 The Experience organiseert motor, bochten- en circuittrainingen maar ook trackdays in Nederland en het buitenland.

Ga naar www.2TheExperience.nl voor meer informatie, kalender en inschrijven.

Winkelwagen0
Er zijn nog geen producten aanwezig