Samen motorracen kijken, 3 tips voor een onvergetelijke avond!

85
motorcycle

Motorracen staat gelijk aan spanning en sensatie. Een avondje samen kijken naar deze sport is dan ook een garantie voor een leuke avond. Wij geven je 3 tips om deze activiteit nog leuker te maken.

1. Zorg voor wat lekkers
Een gepersonaliseerde badjas is een ideaal kraamcadeau voor nieuwbakken papa’s. Dit kraamcadeau papa zorgt voor een lach op zijn gezicht, zeker als je er een leuke tekst opzet. Je kijkt natuurlijk met gemak samen met een kleine baby op schoot naar de race. Misschien moet het gejuich wel iets zachter, zeker als de kleine een dutje doet, lekker warm tegen papa aan.







Wanneer je gezellig samen naar je favoriete sport gaat kijken, mag wat lekkers natuurlijk niet ontbreken. Een chipje, wat nootjes en een lekker chocolaatje. Presenteer de lekkerste hapjes in een gepersonaliseerde broodtrommel met naam. Je kan kiezen voor een eigen naam, maar natuurlijk ook voor de naam van je favoriete racer! Wanneer je de hapjes gaat presenteren is het extra leuk om de deksel nog even dicht te laten, dat maakt het extra speciaal. Zodra de deksel eraf gaat ontdek je al het lekkers. Het heerlijk avondje kan beginnen!

2. Maak een poule
Een race op zich is al spannend, maar voorspel met een groepje de top 3 van de race! Dit maakt het samen kijken nog spannender. Je kan een poule maken van 1 wedstrijd, maar een poule over meerdere wedstrijden maakt het nog spannender. Maak er een leuk drankspelletje van of werk met punten en trakteer de winnaar aan het eind van alle races op een dagje karten of een gezellige middag op de solex. Op deze manier wordt het nog spannender om te kijken wie welke race gaat winnen! Word jij binnenkort getrakteerd of mag je zelf trakteren? Er staat na deze poule sowieso een leuke middag of avond in het verschiet.

3. Versier het huis
Tijdens voetbalwedstrijden van Oranje versierd iedereen z’n huis. En ook wanneer het gaat om eredivisie voetbal zien we steeds vaker versierde huizen. Zelfs bij Max Verstappen wordt dit fenomeen steeds groter! Wil je helemaal in de sfeer van het motorracen komen? Versier dan je huis met toffe vlaggetjes of een mooi doek. Of wat dacht je van zelfgemaakte onderzetters? Druk je favoriete motorracer er op af en go!

Met een versierd huis, een ingevulde poule en een goed gevulde broodtrommel met wat lekkers ben je helemaal klaar om samen met je familie, vrienden of je kinderen naar het motorracen te kijken! Nu nog even een uitnodiging versturen en het feest kan beginnen!